Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روزیاتو، مجموعه ای از گجت های شبه جیمز باندی که توسط جاسوسان بریتانیایی در دوران جنگ جهانی دوم برای جاسوسی مورد استفاده قرار گرفته بود در یک حراجی به فروش خواهند رسید. این سری اسلحه های مرگبار و ابزارهای مسیریابی در قالب آیتم های روزمره دهه ۱۹۴۰ پنهان شده بودند.     این اقلام که توسط یک فرد علاقمند به جاسوسی در ۴۰ سال گذشته جمع آوری شده بودند در حراجی هانسونز به حراج گذاشته شده و انتظار می رود به قیمت صدها دلار به فروش برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این ابزارهای جاسوسی یک ابزار آتش زنه کوچک است که در داخل یک جعبه کبریت قلابی مخفی شده است.  
یکی دیگر از این ابزارهای جاسوسی دوربینی ریز و مخفی است که داخل یک جعبه کبریت جای می گیرد و به جاسوسانی داده می شد که پشت خطوط دشمن فعال بودند. یک چاقوی چندکاره که دارای تیغه، سه اره، یک دربازکن و یک سیم بر است به شکلی ماهرانه به شکل یک پیپ درآمده بود. از دیگر ابزارهای جاسوسی این مجموعه می توان به قطب نماهایی اشاره کرد که در داخل دکمه های لباس مخفی شده بود و تیغ هایی که هنگام قرار گرفتن در آب جهت شمال را نشان می دادند اشاره کرد. این مجموعه گجت های جاسوسی روز ۲۰ نوامبر جاری به حراج گذاشته خواهد شد.  
آدرین استیونسون، متخصص ابزارهای نظامی در این باره گفته است: «خلاقیت بریتانیایی ها وقتی پای گول زدن دشمن به میان می آید را نمی توان دستکم گرفت. قطب نماها ابزارهایی حیاتی برای راهنمایی چتربازانی بودند که در طی دوران جنگ در خاک دشمن فرود می آمدند. بدین ترتیب قطب نماهای مخفی شده در قالب تمام انواع آیتم های روزمره در این مجموعه دیده میشود. این قطب نماها در داخل مداد ها، سنجاق های سینه و دکمه ها مخفی می شد». این ابزارهای جاسوسی توسط بخش مخفی MI9 در وزارت جنگ بریتانیا بین سال های ۱۹۳۹ تا ۱۹۴۵ تولید می شد. سپس این ابزارهای جاسوسی در اختیار مامورین ویژه ای قرار می گرفت که در کشورهای اشغال شده توسط نازی ها عملیات های جاسوسی، خرابکاری و شناسایی انجام می دادند.  
بسیاری از این ابزارها بر اساس ایده های کریستوفر هاتن که یک سرباز، خلبان، روزنامه نگار و مخترع اهل بیرمنگام بود ساخته شده بودند. هاتن که در سال ۱۹۶۵ درگذشت یک پناهگاه زیرزمینی مخفی برای خود در وسط یک مزرعه ساخته بود تا بتواند بدون مزاحمت به کارش برسد. او نقشه ها را روی ابریشم چاپ کرده و سپس آن ها را در قالب دستمال مخفی می کرد و در ادامه در داخل غذاهای کنسروی مخفی می ساخت. برای پرسنل هوایی نیز او پوتین های خاصی طراحی کرده بود با ساق پوش های قابل جدا شدن که به سرعت به کفش هایی معمولی تبدیل می شدند و پاشنه های آنان محفظه ای برای مخفی کردن غذاهای خشک شده داشت.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: حراجی جاسوس جنگ جاسوسی لندن نظامی دلار سرباز ابزارهای جاسوسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۷۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) روایت «آهنگران» از نفوذ سرویس‌های جاسوسی در هیئت‌ها

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • همکاران ما در جنگ نرم دشمن آسیب می‌بینند و طعنه می‌خورند | نباید از چشم مردم مخفی و جهادشان مغفول بماند
  • جاسوسان صنعتی - عبدالقدیرخان
  • ادعای مداح معروف از نفوذ سرویس‌های جاسوسی غرب در هیئت‌ها | فیلـم
  • (ویدئو) روایت «آهنگران» از نفوذ سرویس‌های جاسوسی در هیئت‌ها
  • (تصاویر) عجیب‌ترین خودرو‌های رزمی دوران جنگ جهانی دوم
  • ابراز شادمانی اد شیرن در اینستاگرام پس از صعود ایپسویچ تاون به لیگ برتر
  • بازیگر سینما و پیشنهاد کتابی مرموز
  • تعویق در روند تحقیقات جنایات جنگی نیروهای بریتانیایی در افغانستان  
  • لندن: اوکراین می‌تواند از سلاح‌های انگلیسی برای حمله در داخل روسیه استفاده کند
  • اهداف سیاسی و ابعاد رسانه‌ای گزارش اخیر بی بی سی جهانی