Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@20:36:34 GMT

جاذبه های زندگی روستایی در قالب یک جشنواره +عکس

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۸۸۳۵۰

جاذبه های زندگی روستایی در قالب یک جشنواره +عکس

دومین جشنواره روستای زنجان موجب شده تا جاذبه های زندگی روستایی در معرض دید مردم قرار گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا،دومین جشنواره روستا در استان زنجان از پنج شهریور ماه سال جاری با برپایی ۱۹۰ غرفه در منطقه تفریحی و گردشگری گاوازنگ زنجان آغاز به کار کرده است.

تمامی شهرستان های استان در این جشنواره شرکت کرده اند و  طی پنج شب برگزاری این جشنواره، شهرستان های استان به معرفی فرهنگ، آداب و رسوم مناطق خود شامل موسیقی، صنایع دستی و تولیدات روستایی پرداخته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غرفه های پیش بینی شده این جشنواره نیز در سه بخش حمایتی،عرضه و نمایش محصولات روستایی و غرفه های اختصاص یافته است.

این جشنواره فرصتی را فراهم کرد تا از نزدیک در جریان روند اجرای آن باشم به همین دلیل با مسئولان چند غرفه به گفت وگو نشستم.

اولین غرفه مربوط به شهرستان طارم بود که صادقی مسئول این غرفه با خبرنگار موج رسا، گفت: در این غرفه توانمندی ها و محصولات شهرستان طارم برای بازدید کنندگان ارائه شده است.

وی با اشاره به ارائه صنایع دستی و سنت ها و آداب و رسوم مردم طارم در این جشنواره،خاطرنشان کرد: برای معرفی شهرستان طارم در این جشنواره شرکت کرده ام.

وی استقبال مردم از این جشنواره را خوب توصیف کرد و گفت: برگزاری چنین جشنواره هایی موجب نشاط و شادی در مردم می شود.

مسئول غرفه غرفه شهرستان ماهنشان نیز از ارائه توانمندی های این خطه از استان زنجان در دومین جشنواره روستای زنجان خبرداد و گفت:  ظرفیت های صنعتی، معدنی، محصولات کشاورزی در این جشنواره ارائه شده است.

امیر حسین ولی بیگلو با اشاره به ظرفیت های شهرستان ماهنشان در زمینه پرورش ماهی قزل آلا،بیان داشت: دو سوم تولید استان با فعالیت 500 نفر از طریق این شهرستان فراهم می شود.

وی با بیان اینکه نسبت به سال گذشته بسیاری از مشکلات برگزاری این جشنواره حل شده است، ادامه داد:امسال تعداد  بازدیدکنندگان نیز بیشتر است.

یکی از بانوان شرکت کننده در این جشنواره نیز از ارائه آش و نان های سنتی در این جشنواره خبرداد و گفت: اولین بار است در این جشنواره شرکت می کنم.

مطهره رسولی ادامه داد: برگزاری چنین جشنواره هایی موجب آشنایی با فرهنگ های مختلف می شود.

یکی دیگر از بانوان شرکت کننده در این جشنواره نیز از ارائه فعالیت های چوبی و خراطی از جمله دوک های نخ ریسی در این جشنواره خبرداد و گفت:در حال حاضر این هنر کمتر کاربرد داشته و جنبه دکوری دارد.

فضلی برگزاری این جشنواره را موجب اتحاد و انسجام بیشتر بین اقوام روستایی و عشایر عنوان کرد و گفت: من خودم تا کنون از نزدیک با زندگی عشایری آشنا نبودم و این جشنواره فرصتی را فراهم کرد تا در کنار آنها چند روزی زندگی کنم.

یکی از شرکت کنندگان عشایر این جشنواره که از ییلاقات اوزن چمن به این جشنواره آمده بود، گفت: زندگی عشایر دارای سختی های خاصی است که برگزاری این جشنواره فرصت آشنایی ها را بیشتر فراهم کرده است.

این بانوی 45 ساله عشایر با بیان اینکه مردم زنجان استقبال خوبی از این جشنواره دارند، خاطرنشان کرد: در این جشنواره مردم از نزدیک زندگی عشایر را می بینند.

یکی دیگر از خانم های عشایر شرکت کننده در این جشنواره استقبال مردم را خوب توصیف کرد و گفت: توانمندی های عشایر را در جشنواره ارائه کرده ایم.

گفتنی است، دومین جشنواره روستا امشب با حضور مسئولان زنجانی به کار خود پایان می دهد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۸۸۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره روستایی و عشایری در قزوین برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، لیلا غریب مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری قزوین گفت: این جشنواره همزمان با آئین سنتی طلب باران (پنجاه بدر) همراه با بازی‌های بومی و محلی از هفدهم تا بیست و یکم اردیبهشت ماه در محل شرکت نمایشگاه‌های بین الملی برگزار خواهد شد.

غریب افزود: در این جشنواره، استان قزوین میزبان شماری چند از سفرای کشور‌های خارجی و مسئولین ملی است.

وی، هدف از برگزاری این رویداد بزرگ را، شناسایی و معرفی محصولات تولیدی، آداب و رسوم فرهنگی و آئین‌های اجتماعی روستائیان و عشایر عزیز در راستای توانمندسازی مردم پایه بیان کرد.

دیگر خبرها

  • روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر
  • جشنواره روستایی و عشایری در استان قزوین برگزار می‌شود
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • پیگیری طرح وکلا در مساجد از سوی رئیس قوه قضاییه
  • سیل بخشی از تأسیسات آب آشامیدنی مناطق روستایی خوی را تخریب کرد
  • جشنواره روستایی و عشایری در قزوین برگزار می‌شود
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • پایان رقابت طرح‌ها در ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری اصفهان
  • ارائه خدمات رایگان دامپزشکی طیور روستائیان وعشایر در جرقویه
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات