Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ اولین جلسه سیدحسین شریفیان در سال 97، با حضور قاریان جوان و نوجوان برگزار شد. بخش اول این جلسه، شامل آموزش مقدماتی تلاوت قرآن، توسط احمدی‌زاده از اعضاء جلسه صورت می‌گیرد و در بخش دوم که از ساعت 19:30 آغاز می‌شود، حسین شریفیان به آموزش تخصصی تنغیم و لحن می‌پردازد و قاریانی که به صورت حرفه‌ای تلاوت قرآن را دنبال می‌کنند، در این بخش، تلاوت خود را ارائه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین اعضاء جلسه در کنار کار تلاوت قرآن، به‌صورت ماهانه اقدام به جمع‌آوری هزینه برای رسیدگی به خانواده‌های کم توان برای خرید جهیزیه می‌کنند.

از خصوصیات بارز جلسه شریفیان، حضور قرآن‌آموزان در سنین مختلف است که این موضوع در جلسه تنوع ایجاد می‌کند و شریفیان نیز با دقت و حوصله به بیان نکات تلاوتشان می‌پردازد.

شریفیان که سال‌هاست در کسوت معلمی، شاگردان زیادی را در آموزش‌ و پرورش و همچنین جامعه قرآنی تربیت کرده، در بین تلاوت‌ها به این نکته اشاره می‌کند که در جلسات قرآن باید به نوجوانان توجه بیشتری شود و بیشتر تشویق شوند، زیرا سن آن‌ها اقتضا می‌کند و نسبت به بزرگترها روحیه لطیف و شکننده‌تری دارند و ما باید به نحوی با آن‌ها برخورد کنیم که از قرآن و قرآنیان خاطره خوبی در ذهنشان بماند و بتوانند این راه مقدس را ادامه دهند، نه اینکه خدای نکرده با بی‌توجهی و بها ندادن به آن‌ها، زمینه فاصله گرفتنشان را از فضای قرآنی فراهم کنیم.

در ادامه جلسه و بعد از تلاوت یکی از اعضاء که درس جلسه را تلاوت کرد، شریفیان به بیان این نکته پرداخت که برای خواندن درس یک جلسه، قاری باید آمادگی لازم را داشته باشد و اصطلاحاً شانسی نخواند و با تنغیم صحیح آیات و لحن‌گذاری مطابق معنی برای تلاوتش برنامه داشته باشد.

وی افزود: به دلیل اینکه منبع لحنی همه قاریان ما یک سرچشمه مشخصی از اساتید مصری است، نقشه تلاوتشان برملا شده است و همین باعث شده قاریان ایرانی تلاوت‌هایشان شبیه به هم باشد و وقتی نفس اول خوانده می‌شود، تقریبا همه می‌توانند برنامه ریزی لحنی قاری را حدس بزنند و همین قالب‌های مختصر منجر به کلیشه‌ای شدن بسیاری از تلاوت‌ها می‌شود.

شریفیان معتقد است راه برون‌رفت از این کلیشه‌ای شدن، استفاده و مراجعه به قاریان قدیمی و ناشناخته مصری است.

مطلب دیگری که شریفیان در جلسه خود عنوان کرد، خطاب به گردانندگان جلسات قرآن و مستمعین بود و با بیان آیه «وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ وَلَا يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إِلَّا خَسَارًا » گفت: در قرآن، شفاء و رحمت برای مؤمنان نوید داده شده و ایمان برای اهل قرآن باید ایمان قلبی توأم با عمل باشد نه صرفاً ایمان لسانی، نه فقط قرائت تنها، بلکه باید اخلاق و منش ما در عمل سراسر رنگ‌ و بوی قرآنی بگیرد، در غیر این‌صورت اگر قرآن خواندن ما برای تبرج و خودنمایی و دنیاپرستی باشد، به فرمایش قرآن، چیزی بجز خسران و ضرر نصیب ما نمی‌شود و نام و اثری از ما نخواهد ماند، که متأسفانه شاهد دیدن این موارد در بعضی جلسات قرآن هستیم که این خود زنگ خطری است برای اینکه به خود بیاییم و ان‌شاءالله بتوانیم از این آسیب رها شویم.

شریفیان در ادامه جلسه با اشاره به لزوم قدردانی از اساتید پیشکسوت، یادی از استاد عبایی کرد که مدتی است کسالت دارند و برای ایشان شفای عاجل مسئلت خواست و گفت: در جلسات قرآن متأسفانه، حق استاد آن‌گونه که باید رعایت نمی‌شود و بسیاری از قاریان ما، خیلی زود لباس استادی می‌پوشند و اساتید خود را فراموش می‌کنند و اغلب دیده می‌شود که با کسب یک رتبه، همین قاریان دیگر به جلسه استاد خود نمی‌روند و برای خود جلسه می‌زنند و فراموش می‌کنند که نکاتی که آن‌ها را به اینجا رسانده از کجا و چه کسی رسیده؟

وی افزود: متأسفانه باید بگوییم غروری که گریبان جامعه قرآنی را گرفته در اقشار دیگر کمتر دیده می‌شود و این نیز آسیب بزرگی است برای اینکه جامعه قرآنی نتواند به خوبی خود را در رگه‌های مختلف جامعه نشان دهد و اثرگذار باشد.

این فعال و مدرس قرآنی در پایان سخنان خودش گفت: دعا می‌کنیم که خداوند همه قرآنیان را از شر شیطان بیرون و نفس درون مصون بدارد و این قدم‌هایی که در راه قرآن برمی‌داریم خدایی نکرده مصداق «هَبَاءً مَنْثُورًا» نشود و ما بتوانیم با عمل صالح همراه با اخلاص در جامعه قدم‌های خوبی برداریم و بتوانیم برای سایر اقشار الگو باشیم.

یادآور می‌شود، جلسه قرآن سیدحسین شریفیان، سه‌شنبه هرهفته از ساعت 19:30 الی 21:30 در مکان بیت‌الزهرا(س) به نشانی رسالت، بلوار دلاوران، آزادگان شمالی، خیابان ششم مرکزی پلاک 1 برگزار می‌شود.

در انتها شاهد تصاویری از تلاوت قاریان ممتاز شهاد زمانی، محمدرضا حاتمی قاری نوجوان و زینب فیضی، حافظ خردسال قرآن کریم، هستیم.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۴۸۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران

سخنگوی ستاد انتخابات کشور از برگزاری شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در هفته آینده در استان تهران خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: این انتخابات در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می‌شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند.

وی با بیان اینکه بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از ساعت صفر ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام می‌شود، افزود: به ستاد‌های انتخابات استان‌ها تاکید کرده ایم که میادین شهری برای تبلیغات آماده شوند، فضای مجازی هم برای تبلیغات فراهم شده است. دستورالعملی برای تبلیغات در نظر گرفته شده که مبنای کار تبلیغات است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دو مانور انتخاباتی، گفت: مانور شبیه سازی شعب اخذ رأی و راه اندازی شعب و تست دستگاه‌های احراز هویت و صندوق‌های رأی برگزار شده و اشکالات و نواقص احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است. این مانور‌ها با حضور اعضای هیئت‌های نظارت و ناظران شورای نگهبان برگزار شده است. روز یکشنبه هم در استان تهران صندوق‌های الکترونیکی را زیر بار می‌بریم و شبیه سازی انتخابات الکترونیک را اجرا می‌کنیم.

اسلامی با بیان اینکه آموزش عوامل اجرایی انتخابات هم انجام شده و ما آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را داریم اظهار کرد: با معاونان سیاسی و انتخابات و معاونان امنیتی ۱۵ استانی که انتخابات مرحله دوم در آن استان‌ها برگزار می‌شود، موارد لازم را برای برگزاری انتخابات بررسی و هماهنگ کرده ایم. به آن‌ها تاکید کردیم که حتماً با داوطلبان نشست داشته باشند و مواردی که لازم است را به اطلاع داوطلبان برسانند.

وی با بیان اینکه ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رأی داریم که ۶۵ درصد آن مربوط به انتخابات الکترونیکی است، تاکید کرد: در ۸ حوزه انتخابیه که انتخابات الکترونیکی است، آموزش‌های لازم به مردم داده شود. مردم هم می‌توانند سوابق داوطلبان را از طریق سامانه "انتخاب ایران"، بررسی کنند.

اسلامی درباره واجدین شرایط رأی اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رأی نداده باشند، می‌توانند در هر حوزه‌ای رأی دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رأی داده باشند، فقط در همان حوزه می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی رأی دادن در انتخابات الکترونیکی، گفت: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می‌شود. در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رأی دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می‌شود. رأی دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می‌دهد و وقتی صندوق اجازه رأی دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رأی دهنده قرار می‌گیرد و و فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رأی خود را می‌دهد.

وی ادامه داد: در این انتخابات دیگر تعرفه رأی کاغذی وجود ندارد و تعرفه‌ای هم داخل صندوق انداخته نمی‌شود. بعد از اینکه فرد رأی خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

اسلامی تصریح کرد: در حوزه‌های الکترونیک تلاش می‌شود با تأیید هیئت نظارت، نتایج در اسرع وقت اعلام شود. فرآیند‌های اعتراض و شکایت در هیأت‌های اجرایی و نظارت هم پیش بینی شده و طبق قانون انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • بازیگر مشهور ترکیه مدرسه کودکی‌اش را با خاک یکسان کرد ؛ همیشه من را می‌زدند (+عکس)
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • نیمی‌از کم بارشی‌های اخیر کشور جبران شد
  • دعوا شانا و امنا بر سر یک کاندیدا /کاندیدای انتخابات تهران در نهایت وارد کدام لیست شد؟
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • نصف کم‌بارشی‌های کشور با بارش های امسال جبران شد
  • بازدید رایزن فرهنگی ایران در کابل از نخستین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت
  • پنج هفته دوم اوسمار شبیه پنج هفته ابتدایی یحیی
  • فهرست نامزدهای اصولگرا برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران